Afbeelding
Online marketing

Online nieuws nog meer delen via het juiste SEO pakket

29 januari 2021 om 13:11 Partnercontent

Wilt u meer bezoekers aantrekken en uw omzet verhogen? De juiste SEO pakket en content marketing gaan u hierbij helpen. Bent u een start-up of wilt u beginnen met het upgraden van uw online aanwezigheid dan is dit wat voor u. 

Google is uw grootste vriend!

Tegenwoordig vinden we antwoorden op al onze vragen via online zoekmachines. Bent u op zoek naar een lokale kapper, bakker, restaurant, geneesmiddelen of bent u op zoek naar het meest recente nieuws, Google biedt u antwoorden op deze vragen. Wat kan dit u opleveren? Als ondernemer wilt u dat Google uw informatie, website of webshop laat zien indien iemand op zoek is naar wat u te bieden heeft en niet de concurrent. De online wereld knokt om de top van SERP’s (de pagina van de zoekmachine die de zoekresultaten vertoont) te evenaren, bekendheid is alles. 

Hoe kunt u in deze top terecht komen van zoekresultaten om zodoende meer bezoekers naar uw platform te verkrijgen wat leidt tot meer omzet? 

Zoekwoord onderzoek

Achterhaal naar welke doelgroep u op zoek bent om te weten te komen welke zoektermen uw doelgroep precies naar zoekt bij het gebruik maken van de zoekmachine. De relevante zoekwoorden voor uw bedrijf moet u leren begrijpen net als de zoekwoorden die concurrentie opleveren. Probeer trefwoorden te schrijven op zowel uw online platform als in de content die u produceert waardoor uw website of webshop makkelijker doorzocht kan worden. Zoek constant naar nieuwe relevante zoekwoorden die populair zijn waarvoor u momenteel nog niet in de ranglijst staat. 

Content schrijven

Als u eenmaal weet welke zoekwoorden u wilt laten indexeren/rangschikken door de zoekmachine wordt het taak om een adequate content marketing strategie te ontwikkelen. Een zoekmachine als Google en bezoekers aan uw platform houden van consistentie aangezien men uw website of webshop om dit onderwerp graag bezoekt. Ga content genereren, hoe meer originele eenvoudig te begrijpen content hoe meer leads u genereert die leiden naar uw onderneming. Start eens met een blogbericht per week te publiceren en u zult merken dat na verloop van tijd een toename van organisch verkeer naar uw website zal plaatsvinden. Neem als maatstaf een blogpost van minimaal 1000 woorden om bij Google populair te worden zodat Google u hoger gaat ranken in de zoekresultaten van de zoekende. 

Denk er bij het schrijven van content om wie uw doelgroep nou precies is die u wilt proberen te bereiken. Door unieke content van hoge kwaliteit te genereren die overeenkomen met de doelgroep zal het bezoekersaantal aan uw website gaan toenemen. 

Vergeet niet dat het bij content meer om kwaliteit dan kwantiteit gaat aangezien iedere bezoeker meer om kwaliteit geeft dan kwantiteit. Maak daarom gebruik van video’s, afbeeldingen of grafieken. Tevens zorgt het ervoor dat bezoekers langer op uw site blijven, wat betekent dat uw inhoud door de zoekmachine als relevanter en “gezaghebbend” wordt beschouwd.

Sharing is caring

Door uw content op meer dan een plaats te delen zal het aantal bezoekers ook toenemen. Social media is hier een prima plaats voor. Dit vergroot namelijk de kans dat uw content met de desbetreffende links door meer mensen gelezen wordt en via de links worden deze lezers naar uw website geleid. 

Al met al zal het zijn vruchten gaan afwerpen door volhardend te werk te gaan en consistentie te creëren. Het vergroten van uw website of webshop bekendheid zal niet van de ene op de andere dag gaan toenemen. Met de hulp van bovenstaande tips bent u al een eind op weg. 

Wilt u nog meer te weten komen over SEO dan kunt u de SEO uitbesteden aan een expert die u begeleid bij het verwezenlijken van uw online droom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie