BLØF was ook in 2019 al van de partij op Paleis Soestdijk.
BLØF was ook in 2019 al van de partij op Paleis Soestdijk. Ben Houdijk Royal Park Live

BLØF afsluiter Royal Park Live concertreeks

17 maart 2023 om 10:13 Overig

BAARN - De laatste drie namen voor Royal Park Live 2023 in de tuin van Paleis Soestdijk zijn James Bay op zondag 9 juli, Guus Meeuwis op vrijdag 14 juli en op zondag 16 juli is BLØF de afsluiter van de concertreeks.

De kaartverkoop start aanstaande maandag 20 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl. Dat heeft de organisatie vrijdagochtend bekend gemaakt. 

Waar vorige week Paleis Soestdijk nog het decor vormde voor de finale van Wie is de Mol, vinden deze zomer tijdens Royal Park Live naast optredens van bovengenoemde artiesten ook concerten plaats van Floor Jansen, Ludovico Einaudi, DI-RECT & Residentie Orkest, Eros Ramazzotti, Kaleo, Beth Hart en Bouke & The Elvis Matters Band.

James Bay scoorde met ‘Hold Back The River’ een wereldhit en daarmee was zijn wereldwijde doorbraak een feit. De Britse singer-songwriter komt zondag 9 juli. Vrijdag 14 juli brengt Guus Meeuwis Brabant naar Baarn. De zanger heeft al meer dan 60 stadionconcerten op zijn naam staan. Aan BLØF de eer om op zondag 16 juli het laatste concert van dit Royal Park Live seizoen te verzorgen. 

Eugene Leenders
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie