Minibiebkastjes
Minibiebkastjes Birgit Oelkers

Actie Minibieb-kastjes: gratis of met korting kopen

7 juli 2022 om 14:19 Overig

BAARN De Stichting Baarnsche Bomen heeft hele mooie Minibieb-kastjes gemaakt. Die worden gratis weggegeven of verkocht met hoge korting. Minibiebs fleuren de Baarnse buurten op, maken je wandeling door Baarn nog leuker, zorgen voor veel gratis leesplezier en voor nieuwe verbindingen tussen buren. 


In heel Baarn vind je inmiddels bijna 45 Minibieb’s (begin 2021 waren dat er nog maar 18). Van alle Minibieb-locaties heeft Lokaal-O een mooie wandelroute gemaakt, te vinden op google maps: http://tinyurl.com/mr338v5m. Elke maand komen er nieuwe minibieb-adressen bij. Project Minibieb-kastjes Stichting Baarnsche Bomen heeft van de gemeente subsidie gekregen om 6 minibieb-kastjes gratis weg te kunnen geven aan mensen met een klein budget en om 6 exemplaren voor slechts 100 euro te kunnen verkopen. Baarnsche Bomen voert deze weggeef- en kortingsactie in samenwerking met Lokaal-O en de Weggeefwinkel Baarn uit.

Heeft u interesse? U kunt kiezen tussen een kastje van hout met heldere beits of eentje beschilderd door een kunstenaar van Frontaalkunst. De afmetingen van een kastje zijn 45 cm breed, 40 cm diep en 50 cm hoog. Stichting Baarnsche Bomen plaatst de kastjes gratis op de plek waar ze moeten komen, makkelijker kan het niet.

Wilt u een minibieb-kastje met korting kopen, voor slechts 100 euro? Stuur dan een mailtje naar info@lokaal-o.nl.

Heeft u een klein budget om van te leven en wilt u graag een gratis minibieb-kastje of kent u iemand kent die u een gratis minibieb-kastje gunt? Neem dan contact op met de Weggeefwinkel: info@weggeefwinkelbaarn.nl

In Lokaal-O en in de Weggeefwinkel kunt u een voorbeeldkastje bekijken. Meer informatie over deze actie of andere producten als tafels, meubels, gebruiksvoorwerpen, gemaakt met hout van bomen uit Baarn door Stichting Baarnsche Bomen kijk op: www.baarnschebomen.nl of mail: info@baarnschebomen.nl

Minibiebkastjes
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie