Op het kaartje staan de locaties van de minibiebs.
Op het kaartje staan de locaties van de minibiebs. Lokaal-O

De Baarnse minibieb-route is af

3 maart 2021 om 11:12 Maatschappelijk

BAARN Een klein lichtpuntje in deze tijd van lockdown: Lokaal-O en de Buurtbieb hebben een minibieb-route ontwikkeld. Liefhebbers kunnen langs 23 minibieb-adressen in Baarn speuren naar spannende, ontroerende, leerzame, opbeurende boeken. De boeken kunnen gratis meegenomen worden of geruild voor een van de eigen boeken.

Meer informatie en de route is te vinden op www.lokaal-o.nl. Daar is ook een kaartje te vinden met de route, die geprint kan worden evenals een link naar Google Maps, waarmee zelf een route samengesteld kan worden op basis van de plaatsen van de minibiebs.

MINIBIEBS De meeste minibiebs staan buiten, in een kastje. En sommige vind je binnen, bijvoorbeeld in een sportschool of in de Weggeefwinkel. Eén minibieb is nog in de maak en wordt op 20 maart geïnstalleerd. Dat is de kookboeken-bieb op de Nachtegaallaan 47, geïnspireerd door deze route. Het biebkastje wordt op dit moment door Stichting Baarnse Bomen van regionaal hout gemaakt.

KOPEN Wie ook mee wil doen met een minibieb, maar zelf geen kastje heeft, kan er een bij Bas en Alex van Stichting Baarnse Bomen kopen. Dit kastje is dan gemaakt van Baarns hout: info@baarnschebomen.nl

Wie een kastje geregistreerd wil hebben op de kaart, kan het adres doorgeven via info@lokaal-o.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie