Waylon trapte af op de eerste avond van de kampvuurconcerten in de tuin van Kasteel Groenveld.
Waylon trapte af op de eerste avond van de kampvuurconcerten in de tuin van Kasteel Groenveld. Baarnsche Courant

Eerste optreden Waylon na bekentenis overspel

18 juni 2022 om 00:28 Overig

 Zanger maakt excuses bij aftrap kampvuur concert in tuin van Groeneveld 

BAARN Enkelen uren nadat hij bevestigde dat hij overspel had gepleegd tegenover zijn hoogzwangere vriendin Bibi gaf zanger Waylon zijn ‘intieme concert’ vrijdagavond in de kasteeltuin van Groeneveld. Voor een uitverkocht veld (1500 bezoekers) memoreerde hij tijdens zijn optredens enkele keren aan de actuele situatie. Hij vertelde niet al te best bij stem te zijn, omdat hij de afgelopen uren de ogen uit zijn kop had gejankt. 

Waylon trapte af bij de drie daagse Kampvuurconcerten in de tuin van kasteel Groeneveld. De organisatie had gevraagd om echt te luisteren en de telefoon in de tas of de broekzak te laten. Dat bleek wat veel gevraagd voor de honderden bezoekers, die net lazen dat Waylon erkende dat hij zijn hoogzwangere vriendin in de steek had gelaten. In een statement vlak voor het concert in Baarn zei hij: ‘’Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.’

Zijn optreden kon overigens alleen maar rekenen op applaus van zijn fans. Zeker nadat hij na elf uur nog zijn jongste nummer ‘Tussen jou en mij’ zong dat hij vorige week samen met Jan Smit opnam. 

De eerste avond van de kampvuur driedaagse had een van de beste zomeravonden van de afgelopen jaren. De bezoekers genoten met volle teugen zowel van Tim Akkermans als Waylon. Wel waren er opstartproblemen met de catering. Vanavond treedt Alain Clark en Niels Geusebroek op. Zondag sluiten Trijntje Oosterhuis en Flemming af. 

Waylon trapte af op de eerste avond van de kampvuurconcerten in de tuin van Kasteel Groenveld.
Waylon trapte af op de eerste avond van de kampvuurconcerten in de tuin van Kasteel Groenveld.
Eugene Leenders
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie