Baarn Lead Healthcare debuteerde in de eredivisie tennis en het was druk op de banen en vooral tribunes van de BLTC in de bossen bij de Hoge Vuursche (Baarn)
Baarn Lead Healthcare debuteerde in de eredivisie tennis en het was druk op de banen en vooral tribunes van de BLTC in de bossen bij de Hoge Vuursche (Baarn) Caspar Huurdeman

Baarn, het nieuwe Melkhuisje

23 mei 2022 om 08:33 Overig

BAARN Er kwamen veel tennisliefhebbers af op de eredivisiewedstrijden dit weekend. Bij sommige wedstrijden zaten er zo’n 400 toeschouwers op de tribunes langs de banen 1 en 2 van het tennispark van de BLTC. En intussen werd er op de andere banen gewoon recreatief getennist. Dat is kenmerkend voor de club, zei voorzitter Rutger Oudejans in zijn openingsspeech. Binnen de familieclub is er plek voor een prestatieve tak. Sponsor Lead Healthcare is de financiële kracht achter de stap naar de eredivisie. Eigenaar David van Hartskamp van dit Baarnse bedrijf sprak zaterdag ook het publiek toe. Hij heeft zich al eens laten ontvallen dat hij van Baarn ‘het nieuwe Melkhuisje’ wil maken. ‘t Melkhuisje is de Hilversumse tennisclub waar 37 jaar lang het belangrijkste graveltoernooi van Nederland werd gespeeld, in een sfeervolle ambiance. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie