Afbeelding

Speel-O-Theek terug naar normaal

5 september 2021 om 11:30 Overig

BAARN Nu het dagelijks leven weer wat meer is genormaliseerd en de schoolvakantie voorbij is, gaat de Speel-O-Theek terug naar de openingstijden zoals die in de maanden mei en juni waren: iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en elke 2de en 4de woensdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens die openingsuren kunnen ouders en kinderen altijd vrijblijvend langskomen om te kijken wat de Speel-O-Theek te bieden heeft.

Het speelgoed is gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar en onderverdeeld in 8 categorieën: baby-peuter, buiten, bouwen, muziek, fantasie, spellen, leren en puzzels. Met een abonnement kun je 4 stuks speelgoed lenen voor een termijn van 3 weken. Wil je eerst eens kijken of het wat voor jouw kinderen is, dan is het mogelijk om een knipkaart aan te schaffen waarmee 10 keer een stuk speelgoed kan worden geleend. Zo’n knipkaart is ook heel geschikt voor grootouders die oppassen of hun kleinkinderen te logeren hebben.

In de Speel-O-Theek staat een kijktafel waarop altijd nieuw aangeschaft speelgoed valt te bewonderen dat ook alvast gereserveerd kan worden. Het meest opvallende speelgoed op deze tafel is deze keer een heus vliegveld van Superwings. Het is heel compleet met vliegtuigjes, een helikopter, verkeerstoren, hangar, bagagedepot voor koffers en een koffiecorner waar de bijbehorende poppetjes even wat kunnen drinken voor vertrek. Zelfs licht en geluid (op batterijen) ontbreekt niet.

De Speel-O-Theek is gevestigd in het souterrain van de bibliotheek Baarn en tijdens de openingsuren ook telefonisch te bereiken: 06 53916078. Speelgoed reserveren kan via de website www.speelotheekbaarn.nl en uitgebreide informatie en foto’s zijn te bekijken op www.facebook.com/speelotheekbaarn. Berichten uitwisselen via mailadres: info@speelotheekbaarn.nl

Iedereen die enthousiast is geworden en even wil komen kennismaken is welkom tijdens de open dag van het Cultureel Festival op zaterdag 4 september en wel van 12.00 tot 16.00 uur. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie