Susan Visser en Eric Corton komen naar Baarn.
Susan Visser en Eric Corton komen naar Baarn. Annemieke van der Togt

De Grootste Helft met Susan Visser; toneel in Theater de Speeldoos

11 oktober 2020 om 11:38 Podiumkunsten

BAARN De Grootste Helft is de eerste voorstelling van nieuw productiehuis Heads and Tales. In hun voorstellingen staan twee personages tegenover elkaar door de situatie waarin ze zich bevinden. Maar iedere waarheid heeft twee kanten. Deze worden in de voorstellingen uitvoerig belicht, zodat het publiek in ieders denkwijze wordt meegenomen en zo meer begrip krijgt voor beide kanten van het verhaal. In De Grootste Helft vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken.

Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk om nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen.

Eric Corton is presentator en acteur. In 2018 speelde hij maar liefst 110 keer de solovoorstelling Ma van Solo Stories, gebaseerd op het boek van Hugo Borst. Actrice Susan Visser is vooral bekend van haar rol als Anouk Verschuur in de komische dramaserie Gooische Vrouwen, die ze vanaf 2005 vijf seizoenen lang speelde en dat een Gouden Televizier-Ring won.

Samen staan zij op vrijdag 16 oktober op het toneel van Theater de Speeldoos. De voorstelling De Grootste Helft wordt in Baarn mede mogelijk gemaakt door Compass familierecht advocaten.

De Grootste Helft is op vrijdag 16 oktober om 19.00 & 21.30 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten à € 27,00 zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie