In de maand november organiseert Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) in de gemeente Baarn ook dit jaar een gratis ophaalronde voor snoeihout.
In de maand november organiseert Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) in de gemeente Baarn ook dit jaar een gratis ophaalronde voor snoeihout. RMN

Gratis ophaalronde snoeihout in Baarn

21 oktober 2021 om 12:12 Natuur en milieu

BAARN In de maand november organiseert Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) in de gemeente Baarn ook dit jaar een gratis ophaalronde voor snoeihout. Als u snoeihout wilt aanbieden, kunt u hiervoor online een afspraak maken. Bij het maken van de afspraak krijgt u de exacte ophaaldatum door. Een afspraak maken kan tot woensdag 17 november, zolang er nog ruimte beschikbaar is op de ophaalroute. Vol is vol. 

Heeft u snoeihout en wilt u dit laten ophalen? Maak dan direct online een afspraak op https://inzamelschema.rmn.nl/grofafvalafspraak of bel naar de afdeling Publiekscontacten van RMN op telefoonnummer 0900-6039222 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur). Een afspraak maken voor deze ophaalronde kan tot woensdag 17 november 2021.

AANBIEDREGELS SNOEIHOUT Deelname alleen mogelijk na het maken van een afspraak. Snoeihout samenbinden in handzame bundels die gemakkelijk op te tillen zijn (maximaal gewicht 25 kg). Maximale lengte van de takken: 1,5 meter. Maximale dikte van de takken: polsdikte (géén stronken). Géén dozen of zakken met snoeihout of ander tuinafval. Totaal maximaal 3m³ per huishouden. Bundels snoeihout vóór 7.30 uur aanbieden op de gebruikelijke aanbiedplek van de container.

Snoeihout kunt u buiten deze ophaalrondes gratis inleveren bij het recyclingstation van Baarn, Oude Amsterdamsestraatweg 4. De aanbiedregels en overige aanvullende informatie is te vinden op www.rmn.nl of in de RMN app.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie