Nog een paar nachtjes slapen, dan kunnen de 25+ers weer 'los'.
Nog een paar nachtjes slapen, dan kunnen de 25+ers weer 'los'. Sjaak Hoogendoorn

Win kaarten voor Royal Disco Party

Muziek

BAARN De liefhebbers hebben er lang op moeten wachten maar na tweeënhalf jaar is het dan eindelijk zover. Op vrijdag 27 mei kan iedereen van 25 jaar of ouder vanaf 20.30 uur weer helemaal los op de dansvloer in Theater de Speeldoos. DJ’s Rik en Ed draaien als vanouds de beste discohits uit de ’70s, ’80s & ’90s. Het theatercafé wordt voor de gelegenheid omgetoverd in een hippe discotheek compleet met discobal en licht- en lasershow van Stage & Studio Light. En er worden videoclips uit de discotijd op grote schermen vertoond.

Theaterdirecteur Tom van der Poel telt af naar de vierde editie: ,,Het heeft veel te lang geduurd maar ik ben blij dat we eindelijk weer een discoparty mogen organiseren. Ik blijf het leuk vinden dat we naast ons reguliere theater- en filmaanbod ook dit soort dingen organiseren. Ons theater is daarmee écht een podium voor iedereen. Om een voorbeeld te geven: in de meivakantie krioelt het hier van de kinderen, binnenkort de disco party en twee dagen later ontvangen we alweer operapubliek in een schoongepoetst theatercafé. Die afwisseling blijft fantastisch”, aldus een enthousiaste Van der Poel.

DJ Ed: ,,We hebben de Royal Disco Party zo ongelofelijk gemist de afgelopen twee jaar. Blij dat we nu weer mogen.” Dat geldt ook voor DJ Rik: “We zijn al volop in de voorbereiding om er een fantastische avond van te maken. Wij zijn er klaar voor!”

De organisatie roept iedereen op om net als de DJ’s in disco outfit naar de party te komen. De best verklede ‘disco queen’ en ‘disco king’ wacht weer een aardigheidje. Wie als eerste een foto mailt in disco-outfit naar baarnschecourant@bdu.nl of post onder dit bericht op de Facebookpagina van de BC, ontvangt twee vrijkaarten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via
www.speeldoosbaarn.nl/disco

advertentie