De dansvloer in de Speeldoos stond zaterdag de hele avond stampvol.
De dansvloer in de Speeldoos stond zaterdag de hele avond stampvol. Sjaak Hoogendoorn

Royal Disco Party opnieuw groot succes

Evenementen

BAARN Zaterdagavond 19 oktober vond de derde Royal Disco Party plaats in het theatercafé van Theater de Speeldoos. DJ's Rik & Ed draaiden weer vele publieksfavorieten uit de seventies, eighties en nineties. De discofans dansten erop los op; de dansvloer in het theatercafé stond de hele avond bomvol.

Het bedrijf Stage & Studio Light wist het theatercafé weer volledig om te toveren tot een discotheek. De licht- en lasershow was spectaculairder dan ooit. Ook werden videoclips van toen op twee grote schermen getoond. Buiten bij de entree werd het publiek verwelkomd met een spectaculair vuurspuwend apparaat. Dat leverde mooie plaatjes op bij de rode loper.


Extra deze keer was de samenwerking met de ontwikkelaars van de Heee DJ app. Via deze app kon het publiek favoriete hits aanvragen bij DJ's Rik en Ed. Zij kregen de aanvragen op een tablet te zien en konden op die manier nog beter inspelen op de wensen van het discopubliek.


Veel dansliefhebbers kwamen weer in discostijl naar de party toe. De DJs' riepen ook deze keer weer een Royal Disco Queen en Royal Disco King uit voor de best verklede discogangers. Zij gingen naar huis met theater vrijkaartjes.

DJ Ed enthousiast: ..Het was weer een fantastische avond. Rik en ik hebben weer genoten van het enthousiasme van het publiek. De licht- en lasershow maakten het echt een disco party 2.0. Leuk was ook om met Heee DJ te werken. Daar werd veel gebruik van gemaakt. Ook weer top dat iedereen weer de hele avond massaal op de dansvloer stond. Het blijft een feestje om te mogen draaien voor zulke enthousiaste discofans. Wat ik ook nog wel even wil benoemen is de fijne samenwerking met de Speeldoos. Super dat ze zo openstaan voor dit soort initiatieven."

,,Ik vond het weer een topavond", zegt theaterdirecteur Tom van der Poel. ,,Het blijft leuk om te zien dat ons theatercafé opeens een discotheek is. Wat een metamorfose! Erg leuk om weer iets anders dan theater of film te bieden. Op deze manier zijn we echt de ontmoetingsplek die we voor iedereen willen zijn. Het publiek heeft genoten en daar geniet ik dan weer van."

advertentie