Spelend leren is leuker en beter; Eerste boek Karen Sikkema en Michiel van Eunen

30 jun, 08:37 Mensen Christine Schut
Michiel van Eunen en Karen Sikkema zijn blij dat het boek klaar is.
Michiel van Eunen en Karen Sikkema zijn blij dat het boek klaar is.

BAARN ,,Ik hoop dat de lezers op een andere manier naar leren gaan kijken.” Karen Sikkema van Living Story heeft, samen met echtgenoot en zakenpartner Michiel van Eunen een boek geschreven dat vrijdag wordt gepresenteerd. ‘Spelen werkt’ gaat over spelend leren.

,,Ongeveer vijftien jaar geleden ben ik begonnen met me te verdiepen in teambuilding en spellen die daarbij kunnen worden gebruikt. De laatste jaren is daar meer over gepubliceerd, waardoor ik er nog meer onderzoek naar heb kunnen doen”, legt Sikkema in haar kantoor in de Laanstraat uit. ,,In mijn vorige baan was ik al geïnteresseerd in teambuilding. Ik ontdekte dat als je gemotiveerder bent, je beter leert. Samen met Michiel heb ik alles uitgezocht en vervolgens dit boek geschreven.”

Karen en Michiel gingen niet over één nacht ijs. ,,Het idee ontstond al enige tijd geleden. In de zomer van vorig jaar waren we zover dat we een uitgever en redacteur zochten. Game based learning (educatieve spellen, cs) is een nieuw vakgebied waarop we de a..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.