Pauline van Putten 40 jaar achter kassa 4

15 jun, 09:27 Mensen Celia de Vree
Het liefst zit Pauline van Putten op haar vaste plekje bij kassa 4.
Het liefst zit Pauline van Putten op haar vaste plekje bij kassa 4.

BAARN ‘Prinses Pauline’ wordt ze door haar collega’s soms grappend genoemd. Daarom zat Pauline van Putten dinsdag met een kroontje en een scepter achter de kassa van ALDI op het Laanplein. Al veertig jaar werkt Pauline daar en ze weet nog van geen ophouden. 

In het kantoortje achter de winkel is het een gezellige boel. Ballonnen, slingers en een grote taart met het logo van haar werkgever er op. Het is dan ook heel bijzonder dat een medewerker maar liefst veertig jaar in dienst is bij dezelfde werkgever. 

MET ZUS IN DIENST Ook de zus van Pauline is aanwezig, Monique Nagel. ,,We zijn samen begonnen achter de kassa. We waren toen 16 en 17”, halen ze herinneringen op. ALDI was nog in het oude pand gevestigd. ,..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.