Columniste Judith Niekel wil mensen helpen

19 jan, 12:00 Mensen Christine Schut
Levenslooppsychologe en coach Judith Niekel verzorgt vanaf vandaag elke veertien dagen een column in de Baarnsche Courant.
Levenslooppsychologe en coach Judith Niekel verzorgt vanaf vandaag elke veertien dagen een column in de Baarnsche Courant.

BAARN ,,Mijn levensdoel is iedereen te helpen lichter te leven en te werken.” Levenslooppsychologe en coach Judith Niekel-Sjoerds (58) verzorgt sinds deze week elke veertien dagen een column in de Baarnsche Courant. ,,Ik wil met de column laten zien dat je ook kunt dansen om en met problemen in het leven. Dingen die erg zijn, blijven uiteraard erg. Ik probeer handreikingen te geven om er niet in vast te lopen maar er op een lichtere manier mee om te gaan.”

Judith Niekel woont sinds 1996 in Baarn. Ze is getrouwd met Michael en heeft twee volwassen zoons. ,,Mijn man was piloot. We zijn destijds in Baarn komen wonen vanwege de afstand tot Schiphol, het lag tussen beide ouders in, we vonden Baarn gezellig én er was een station..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.