Website rond verkiezingen: ‘Partijen moeten begrijpelijk vertellen wat ze willen’

18 jan 2022, 12:00 Politiek
Marguerite Efdé
Marguerite Efdé maakt gebruik van graphics op haar website.
Marguerite Efdé maakt gebruik van graphics op haar website.

BAARN ,,Ik wil de inwoners van Baarn informeren over de programma’s van de politieke partijen die meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Zodat ze een bewuste keuze kunnen maken.” De Baarnse webdesigner en social mediaspecialist Marguerite Efdé heeft, net als vier jaar geleden, een website gebouwd waarop alles te vinden is over de verkiezingen op 14, 15 en 16 maart.

,,De website is inhoudelijk ongeveer hetzelfde als vier jaar geleden. Centraal staat het overzicht van de partijen die meedoen. Ik heb net 50Plus toegevoegd”, legt Efdé uit. Wie zich goed wil voorbereiden op de verkiezingen, moet daar aardig wat tijd in steken. Nu doet Efdé dat voor de stemgerechtigde inwoners in de gemeente Baarn. ,,Je moet van elke partij de webs..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.