Afbeelding
Cari Sänger

Veiling voor dak van nieuw clubhuis scoutinggroep Merhula levert 14.000 euro op

1 april 2023 om 11:28 Maatschappelijk

BAARN In de Oranjerie van paleis Soestdijk werd vrijdag 31 maart een netwerkbijeenkomst gehouden voor ondernemers uit Baarn en omgeving. ,,Naast het netwerken was het doel om geld bij elkaar te halen voor het dak van het nieuwe clubhuis van scoutinggroep Merhula”, aldus voorzitter Gert Bos. 

Om dat doel te bereiken werden er diverse diensten en producten geveild onder de aanwezigen: zo waren er VIP tickets voor Young Jazz Festival en de Muziekschool Baarn, Crescendo, Balletschool Marut Jorquera en Jeugd theaterschool Marmelijn, een journalistiek verhaal van journaliste Suzanne Visser, Husqvarna grastrimmer van Kok tuinmachines, een natuurwandeling van het IVN, een stoelmassage van Esther Hagoort, een muziekavondje met DJ Jack Visser en vrijkaarten voor een voorstelling van Karakter. In totaal bracht deze netwerkbijeenkomst ruim 14.000 euro op. 

Aan de veiling ging een kort bezoek aan het terrein van het afgebrande clubhuis vooraf. In de Oranjerie werden de gasten onthaald met lekkere hapjes en een drankje, verzorgd door de vrijwilligers van de scoutinggroep. Mevrouw Meijer-Bergmans en de burgemeester waren ook aanwezig en hielden een korte toespraak. Daarna werd overgegaan tot de veiling. Behalve de veilingkavels die zo verkocht werden, waren er ook nog andere inkomsten vanuit het bedrijfsleven naar aanleiding van deze bijeenkomst: een bijdrage van Comfort Bouwblok, Eemwood Baarn, Stichting Kind en Educatie Baarn en de Golfsociëteit.

Al met al blijft er nog een gat in de begroting voor de nieuwbouw, dus elke bijdrage is nog welkom via de crowdfunding op www.merhula.nl of op bankrekening NL73RABO0341649910 van stichting Scouting Merhula.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie