Winnaars Cultuur- en Vrijwilligersprijs eindelijk bekend; Irene de Jong en Hospice De Luwte

12 jan 2022, 10:21 Maatschappelijk
Caspar Huurdeman
De Vrijwilligersprijs ging naar Hospice de Luwte.
De Vrijwilligersprijs ging naar Hospice de Luwte.

BAARN Jeugdsportcoördinator Irene de Jong is de winnaar van de Cultuurprijs 2022. De Vrijwilligersprijs 2022 ging naar de vrijwilligers van Hospice De Luwte. Dit is gisteren bekend gemaakt door burgemeester Röell tijdens de Nieuwjaarsuitzending, een digitaal alternatief voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

De winnaars ontvingen uit handen van Kevin van den Berg, die de uitzending presenteerde, een cheque van 1.000 euro en een bronzen beeldje gemaakt door de Baarnse kunstenares Gerda van de Venne. Tot 31 december kon Baarn stemmen op de zes genomineerden voor de prijzen. Voor zowel de Cultuurprijs 2022 als de Vrijwilligersprijs 2022 heeft een jury kandidaten genomineerd die waren aangedragen door Baarna..

Jeugdsportcoördinator Irene de Jong kreeg de Cultuurprijs. De Jong maakte de prijsuitreiking live mee vanuit Argentinië waar zij op reis is.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.