Afbeelding
Amaris

Matineé Musicale op Amaris Schoonoord

13 juli 2021 om 08:46 Maatschappelijk

BAARN Zondag 11 juli vond het derde concert in het Matineé Musicale in Schoonoord plaats. Dit concert staat in een reeks van zondagmiddagconcerten voor bewoners, familie en belangstellenden. 


Zes leerlingen van vioolschool Marieke Booy uit Putten gaven een prachtig concert. Jonge getalenteerde musici in opleiding speelden bekende en minder bekende melodieën voor de bewoners en belangstellenden.


Voor het eerst konden ook kinderen, kleinkinderen en belangstellenden genieten van het concert. Bewoners vanuit Schoonoord, belangstellenden vanuit de tuin. Een ruime meerderheid van de bewoners was aanwezig. Het was een mooie en muzikale en aangename bijeenkomst.


Matineé Musicale is mede mogelijk gemaakt door het programma Implus Ouderen van het Oranje Fonds. En met dank aan de vele vrijwilligers, die deze middagen mede tot een succes maken.


Amaris is een ouderenzorgaanbieder in de regio Gooi en Vechtstreek en Eemland. Met 13 locaties voor somatische en psycho-geriatrische ouderen en vele cliënten in de thuiszorg is Amaris een grote organisatie. Daarnaast biedt Amaris revalidatiezorg aan ouderen.

Afbeelding
Afbeelding
Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie