De Weggeefwinkel kan verder in Arcade.
De Weggeefwinkel kan verder in Arcade. PvdA Baarn

Weggeefwinkel mag door in winkelpand

2 november 2020 om 08:26 Maatschappelijk

BAARN ,,Het team van de Weggeefwinkel Baarn is ongelooflijk blij, dat we door kunnen in deze moeilijke tijd. We hebben met hulp van Johan Zijtveld een heuse winkel tot onze beschikking gekregen, in de voormalige winkel van ‘Just Joke’, in de Arcade in de Laanstraat. De hulp van de gemeente mag ook zeker niet onvermeld. Hartelijk dank voor het behoud van dit zo belangrijke initiatief”, aldus Sandra Mets van de Weggeefwinkel.

,,We mogen er woensdagochtend naartoe verhuizen, alles is ingepakt en we gaan er keihard aan werken om de winkel zo snel als mogelijk weer (coronaproof) te laten draaien. Tot de opening kunnen we geen spullen aannemen, het team heeft het druk genoeg, om er weer een gezellige en fijne plek van te maken, waar iedereen kan winkelen zonder de portemonnee te trekken. Maar mocht u iets willen bijdragen, er staat een fooienpot paraat in de winkel, en er is informatie te krijgen bij de medewerkers om het doel te steunen wat wij nastreven, namelijk een winkel waar iedereen mag winkelen die het nodig heeft, of waar mensen vanuit een duurzame gedachte spullen en kleding een tweede leven gunt. Verder is het ook een plek waar mensen elkaar ontmoeten, en weer meedoen, in een leuk team bijvoorbeeld, waar mensen om elkaar geven en elkaar ondersteunen.”

,,We willen u wel met klem vragen, om geen spullen meer bij de Boemerang neer te zetten, ook niet bij de nieuwe locatie, zolang we nog niet in bedrijf zijn. Als we weer de deur voor u openen, is dat wel mogelijk , voorlopig op de vertrouwde tijden, woensdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op de Facebookpagina weggeefwinkel Baarn (en binnenkort op de website) zal de opening worden aangekondigd.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie