Clips over cultureel Baarn

24 dec, 11:30 Kunst Eemvallei Media
De makers van de video wisten toen nog niet dat het de laatste officiële actie van paleisdirecteur Frans van der Avert was.
De makers van de video wisten toen nog niet dat het de laatste officiële actie van paleisdirecteur Frans van der Avert was.

BAARN Een videoclip van één minuut over iemand die vol passie met cultuur in Baarn bezig is. Dat is wat Yolanda van der Linden en Mingo van der Stoep maken. 

Ze kennen elkaar van RTV Baarn en combineren de passie voor filmen en monteren in hun bedrijf Eemvallei Mediaproducties 

BOODSCHAP MOET OVERKOMEN Over de videoclips hebben ze goed nagedacht. In deze snelle sociale mediatijd moet het vooral kort en bondig zijn, maar de boodschap moet wel overkomen. Eens in de twee weken leveren ze een actuele clip. Vervolgens mag die door iedereen worden gebruikt. De gemeente, de culturele instelling, maar ook ieder ander die hem wil gebruiken. Zo publiceren RTV Baarn, Vorstelijk Baarn, maar ook de Baarnsche Courant de videoclips. Degene die de hoofdrol speelt kan de video natuurlijk ook op zijn Instagram, Facebook of website zetten. 

Video van één minuut zet kunstenaars in spotlights

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.