Honderden bezoekers bij Royal Disco Party in Pekingtuin; Na 1,5 jaar weer disco dansen

6 sep, 10:10 Evenementen Baarnsche Courant
Disco dansen: eindelijk na anderhalf jaar weer even heerlijk ontspannen.
Disco dansen: eindelijk na anderhalf jaar weer even heerlijk ontspannen.

BAARN We are on fire. De discolampen zetten het decor in vuur en vlam. Groene laserstralen dwalen door de bomen in de Pekingtuin. De Royal Disco Party is begonnen.

Bij de ingang een dubbele controle. Eerst de coronacheck en vervolgens je kaartje laten zien. Daarna is het feest. Na anderhalf jaar mag er weer worden gedanst. Het heerlijke weer in combinatie met de discomuziek betekent dat de voetjes inderdaad van de vloer gaan. Menigeen heeft gehoor gegeven aan de oproep om zich in discokleding te hullen. Dj’s Rik en Ed voelen de sfeer feilloos aan en bedienen het publiek met Earth, Wind & Fire, the Jacksons, Dan Hartman, Donna Summer en Kool & the Gang, Rick Astley en ABBA. De bezoekers zijn vooral de wat oudere Baarnaars die de ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.