Afbeelding
Gaston Lamaitre

Royal Disco Party in the Park gaat door

25 augustus 2021 om 11:30 Evenementen

,,De afgelopen persconferenties hebben we met spanning gekeken, in de hoop op versoepelingen”, vertelt voorzitter Samara van der Burgh. Dat de versoepelingen uitbleven was even een teleurstelling, maar de organisatie keek naar wat er wel kon. ,,De plannen zijn aangepast, nog eens veranderd, toch weer gewijzigd en weer bijgesteld. Maar met 750 bezoekers kunnen we een intieme festivalsfeer neerzetten, dus hebben we besloten er helemaal voor te gaan”, aldus Van der Burgh.

BAARN Na een tweede festivalloze zomer hebben veel organisatoren het bijltje erbij neergegooid, maar er zijn er ook die enorm strijdvaardig zijn en hun best doen om binnen de regels tóch een evenement te organiseren. De vrijwilligers van Stichting Cultureel Festival Baarn behoren tot die laatste categorie. Op zaterdag 4 september gaat het dan echt gebeuren. In samenwerking met Theater de Speeldoos Baarn presenteren zij de Royal Disco Party in the Park.

KOSTEN LAAG Volgens Samara van der Burgh zit het geheim erin dat ze, als vrijwilligersorganisatie, minimale kosten hebben. ,,Iedereen die meehelpt in de voorbereidingen en op de dag zelf, doet dit als vrijwilliger. Daardoor blijven de kosten laag en kunnen we dit doen. Daarnaast zijn er tal van lokale sponsors die ons trouw ondersteunen.”

Weer of geen weer, de Royal Disco Party in the Park gaat door. De in Baarn wereldberoemde DJ’s Rik & Ed zetten de tent op zijn kop met hits uit de 70’s, 80’s en 90’s. Met lasers, blacklights en een fantastische lichtshow is de Baarnse Pekingtuin voor één avond de plek voor dit geweldige dance-event. Een geweldig feest in de open lucht, dus trek je dansschoenen aan en bestel snel je tickets, want er zijn er maar 750. 

Tickets zijn te bestellen via www.cultureelfestival.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie