Er is weer veel te doen bij Hoeve Ravenstein.
Er is weer veel te doen bij Hoeve Ravenstein. Hoeve Ravenstein

Hoeve Ravenstein in Baarn houdt komend weekend Boeren Paasmarkt

28 maart 2024 om 20:15 Evenementen

BAARN De krokussen bloeien en de knoppen aan de bomen staan op springen. De vogels fluiten er al vrolijk op los, laat de lammetjes maar komen. De lente is in aantocht.

Bij Hoeve Ravenstein staat de jonge dierenmaand voor de deur, dit keer met een spannende speurtocht. De boer heeft per ongeluk het hek open gelaten en alle kuikens zijn ontsnapt. Wie kan helpen ze terug te vinden? 

Ook wordt aanstaande zaterdag afgetrapt met de eerste boerenmarkt van het jaar. Voor wie houdt van gezond eten en lokale producten, is dit evenement een echte aanrader. Op de boerenmarkt staan diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije- en streekproducten. Denk aan vlees, kazen, wijnen, streek/speciaal bier en verzorgingsproducten. Bezoekers komen van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag alles worden geproefd.

Voor de kinderen zijn er gezellige kinderactiviteiten zoals een Paas-speurtocht, schminken of ga op zoek naar de rondhuppelende grote paashazen. In het Boerderijcafé en op het Boerderijterras geniet je van heerlijke koffie met zelf gebakken koek, of boerenschepijs. Alles wordt vers bereid met producten uit de streek, de moestuin en Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein. Natuurlijk is de Boerderijwinkel ook open.

ELKE EERSTE ZONDAG

De Paasmarkt is op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur. De reguliere openingstijden zijn: dinsdag tot en met zaterdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en op vrijdagen tot 18.00 uur. Van mei tot en met oktober is er elke eerste zondag van de maand een Boerenmarkt. Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn. Parkeren kan bij Hoeve Ravenstein en is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie