Aanpassing Baarnse weekmarkt

27 maart 2020 om 10:44 Economie

BAARN In navolging van de aangescherpte maatregelen voor markten die door de Veiligheidsregio Utrecht zijn genomen, zal de weekmarkt op de Brink in Baarn de komende tijd alleen voor kramen met etenswaren zijn.

De kramen die andere, 'non-food'-producten verkopen, zijn voorlopig niet aanwezig. De etenswaar-kramen worden verspreid met voldoende afstand opgesteld en klanten mogen niet bij de kraam staan of zitten om hun etenswaren op te eten.

De Veiligheidsregio Utrecht scherpt maatregelen voor de markten aan om de verkoop van etenswaren op markten op een verantwoorde manier door te laten gaan. De maatregelen passen bij de Nederlandse aanpak van het coronavirus en zijn in het belang van de gezondheid van iedereen. Ze gelden van 25 maart tot nader order in alle gemeenten van de Veiligheidsregio Utrecht.

De voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht, Jan van Zanen: ,,De maatregelen rond het coronavirus treffen ons allemaal, maar zijn helaas noodzakelijk. Als iedereen zich houdt aan deze regels, is het vooralsnog mogelijk de markten open te houden."

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie