Roell deelde twee weken geleden, als voorzitter van de Stichting Vrienden van het Meander, de eerste oliebollen uit bij ziekenhuis Meander.
Roell deelde twee weken geleden, als voorzitter van de Stichting Vrienden van het Meander, de eerste oliebollen uit bij ziekenhuis Meander. Meander Medisch Centrum

Burgemeester Mark Röell heeft ziekenhuis verlaten

30 december 2020 om 13:26 Corona

BAARN Burgemeester Mark Röell kan thuis met zijn gezin de jaarwisseling vieren. Woensdagmiddag is hij ontslagen uit het ziekenhuis. Hij is nog altijd verzwakt maar heeft geen extra zuurstof meer nodig.

Burgemeester Mark Röell lag met corona in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Afgelopen maandag is hij opgenomen, tien dagen nadat hij positief was getest op COVID-19. Volgens de gemeente hielden de gezondheidsklachten van burgemeester Röell aan en was hij daarom voor verdere behandeling opgenomen.

Het is nog niet duidelijk hoe zijn herstel zal verlopen en hoe lang dit zal duren. De komende tijd blijft wethouder en locoburgemeester Erwin Jansma aanspreekpunt.

Burgemeester Röell geeft aan dat hij zich gesteund voelt door alle beterschapswensen die hem via verschillende kanalen bereiken. Hij wil iedereen daarvoor hartelijk bedanken en hij wenst Baarn een prettige en veilige jaarwisseling.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie