Afbeelding
Theater de Speeldoos

Theater de Speeldoos moet voorstellingen definitief annuleren

Corona

BAARN Theater de Speeldoos in Baarn moet een aantal van de vanwege corona afgelaste voorstellingen definitief annuleren. Dat meldt de Speeldoos in een persbericht. Verder zijn er ook voorstellingen verplaatst naar het volgende theaterseizoen.

Theater de Speeldoos heeft de afgelopen weken geprobeerd om zo veel mogelijk van de theatervoorstellingen - die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 19 mei 2020 - te verplaatsen naar komend theaterseizoen. ,,Alle theaters in het land hebben echter honderden voorstellingen moeten verschuiven. In deze complexe puzzel is verplaatsen helaas niet voor alle voorstellingen gelukt. Een deel van de voorstellingen is daarom noodgedwongen geannuleerd." 

Kaartkopers hebben bericht ontvangen over de afhandeling. De geannuleerde voorstellingen zijn terug te vinden op speeldoosbaarn.nl/bewaar-je-ticket. Ook is daar het retourbeleid terug te lezen.

NIEUWE DATA Het is voor een aantal voorstellingen wel gelukt een nieuwe datum te vinden in theaterseizoen 2020-2021. Die kaartkopers worden nog geïnformeerd over de nieuwe data. ,,Theater de Speeldoos kan nog niet communiceren over verplaatste data, omdat het nog niet duidelijk is wanneer het theater definitief weer opengaat. Het theater volgt hierin de richtlijnen die zijn opgesteld door de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties). De VSCD geeft aan dat de communicatie rondom verplaatsingen collectief gedaan zal worden als er zicht is op wederopening van de theaters."

,,Theater de Speeldoos hoopt natuurlijk van harte dat zij in september weer van start kan gaan. Hoe dat vorm gaat krijgen, weet vooralsnog niemand. Ook het theater volgt de ontwikkelingen van een eventuele 1,5 meter samenleving op de voet." Alle informatie op dit gebied wordt up-to-date gehouden op speeldoosbaarn.nl/corona.

advertentie