Winterparade in Lokaal-O
Winterparade in Lokaal-O Eigen foto

Winterparade in Lokaal-O, ‘Breng klein cadeautje mee voor Oekraïners’

29 november 2022 om 08:16 Activiteiten

BAARN Na twee jaar overslaan vanwege de lockdowns in de coronacrisis is er bij Lokaal-O eindelijk weer de Winterparade. 

Baarnaars worden  op zondag 11 december van 12.00 tot 17.00 uur van harte uitgenodigd binnen te lopen. Lokaal-O heeft een programma in petto vol verrassende activiteiten. Er is van alles te doen en te beleven. Uiteraard staat de ontmoeting tussen Baarnaars centraal.

MINIMARKT Dameszangkoor Rose & Rouge trapt af met een optreden en een workshop zingen. Ook Trio La Musique zal de stemming er goed inbrengen met klinkende muziek. Op de minimarkt met gezellige kraampjes zijn kerstcadeautjes te verkrijgen voor een klein bedrag. Ook kunnen bezoekers kerststukjes en armbandjes maken of alvast cadeautjes inpakken voor onder de kerstboom.

WORKSHOPS Wie graag iets actiefs wil doen kan meedoen met een workshop yoga met Corrie en met een workshop theater met Freija. Fotograaf Dasa verzorgt een kinderfotoshoot met kerstachtergrond. De Openbare Bibliotheek is de hele middag aanwezig om kinderen voor te lezen uit een boek met vertelplaten en om informatie te geven over kinderboeken.

MODESHOW Geniet ook van een verrassende modeshow met feestelijke en zelfgemaakte kleding. Of bekijk de kunstexpositie van Joke Struik en de Lokaal-O kerststal. Jiri de Kerstman komt ook nog langs en de Burenbieb verzorgt een kerstboekentafel. De Lokaal-O koks zorgen tussendoor voor lekkere versnaperingen.

OPROEP Kortom: een boel te doen tijdens de Winterparade in Lokaal-O. Een speciale oproep: neem een klein ingepakt kerstcadeautje mee. Die worden in een grote mand verzameld en later langs gebracht bij de Oekraïners die in Baarn verblijven.

INFORMATIE Voor meer informatie: Karin Beukeboom weet alles over het programma. Zij is mobiel bereikbaar op 06 -2738 7070, of kijk op de website www.lokaal-o.nl of mail info@lokaal-o.nl.. Lokaal-O is te vinden aan de Kerkstraat 28 in Baarn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie