Afbeelding
Pixabay

Sinterklaasvoorstelling in Theater de Speeldoos gaat niet door

24 november 2021 om 17:55 Activiteiten

BAARN ’t Zet-Je-Schoen-Concert dat voor aankomende zaterdagochtend op het programma stond in Theater de Speeldoos, gaat niet door. ,,Met pijn in ons hart hebben we dit besluit moeten nemen, maar vanwege het oplopend aantal coronabesmettingen op dit moment, zeker onder jonge kinderen, kunnen wij voor ons gevoel niet anders”, laat directeur Tom van der Poel weten. 

,,Wij dragen graag ons steentje bij om de oplopende besmettingen een halt toe te roepen en vinden het daarom op dit moment niet verantwoord een zaal vol met kinderen, ouders en grootouders te gast te hebben.” De meet-and-greet met Sinterklaas die na afloop van de voorstelling zou plaatsvinden, gaat daarom ook niet door.

,,Wij vinden dit uiteraard heel vervelend voor met name alle kinderen, maar ook voor alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die zich op de voorstelling hadden verheugd. Daarom zeggen wij nu dus al: Dag lieve kinderen, dag Sinterklaas! Hopelijk tot volgend jaar!”, aldus de theaterdirecteur.

Kaartkopers hebben inmiddels bericht ontvangen over deze annulering en ontvangen hun kaartgeld zo spoedig mogelijk retour.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie