Bij Hoeve Ravenstein zijn allerlei herfstactiviteiten.
Bij Hoeve Ravenstein zijn allerlei herfstactiviteiten. Hoeve Ravenstein

Herfst op Hoeve Ravenstein

27 september 2021 om 10:00 Activiteiten

BAARN De bladeren verkleuren en dwarrelen naar beneden. Je kunt weer paddenstoelen en vele mooie bladeren zoeken op het prachtige Landgoed Groeneveld. Loop de herfstwandeling en volbreng alle opdrachten. Wie alle herfstschatten weet te vinden, krijgt na afloop een heerlijk warme beloning met slagroom in het Boerderijcafé. Of geef de herfst nog meer kleur en neem deel aan een van creatieve herfstactiviteiten in samen werking met De Blauwe Krekel. 

Maak met de kinderen een korte (3km) wandeling door het bos en zoek alle kenmerken van de herfst volgens opdracht. Na de wandeling hebben deelnemers alle tijd om de opdracht af te maken en in te kleuren in het Boerderijcafé. Dit onder het genot van een heerlijk warme chocomelk met slagroom. Haal de knapzak met route, opdrachten en kleurtjes op in het Boerderijcafé. Deelname is € 6,- inclusief warme chocolademelk met slagroom. Deze wandeling is gedurende de hele herfst verkrijgbaar. 

HERFSTACTIVITEITEN In samenwerking met Kinderatelier de Blauwe Krekel organiseert Hoeve Ravenstein gezellige en creatieve herfstactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

Zaterdag 23 oktober kunnen kinderen hun eigen herfstschilderij maken. Boerderij Hoeve Ravenstein ligt midden in het bos, dat lijkt in de herfst wel een sprookje. Alle bladeren verkleuren, beukennootjes en dennennaalden liggen op de grond. De pompoenen groeien in de moestuin. Genoeg herfstschatten om te verzamelen dus. Kinderen gaan met de natuurlijke materialen een prachtig herfstschilderij maken. 

Op 11 november is het zo ver, Sint Maarten. Dan mogen we weer liedjes zingen en lekkers ophalen. Maar dat kan natuurlijk niet zonder eigen gemaakte lampion. Tijd: van 11.00 - 13.00 uur of  14.00 - 16.00 uur Kosten: € 17,50 per kind – inclusief knapzakje met een biologisch sapje, appel en boerderijkoekjes. Inschrijven is mogelijk via de website. Plaats: De zichtstal (boven de koeienstal) bij Hoeve Ravenstein in Baarn.

Voor meer informatie zie www.hoeveravenstein.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie