KoekjesExpress
KoekjesExpress Lokaal-O

Baarnse KoekjesExpress rijdt op 8 januari

1 januari 2021 om 17:26 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Vrijdag 8 januari brengen Lokaal-O makers en andere koekjesbakkers en chauffeurs een zakje met zelfgebakken gelukskoekjes bij zo’n 200 mensen thuis langs in Baarn. Met de koekjes en een mooie kaart, opnieuw getekend door Elize van der Werff van tekenclub Tronie, en een gedicht met wensen voor 2021 brengen ze een beetje hoop, licht en geluk in het nieuwe jaar.

Na de oproep twee weken geleden hebben zich al 25 koekjesbakkers en 20 chauffeurs aangemeld. Geweldig hoeveel mensen hun bakkunsten inzetten en zich opgeven om de koekjes rond te brengen en een praatje aan de voordeur te maken!

Wil je ook zelfgebakken koekjes volgens je favoriete recept inbrengen?  Dat kan. Je kunt ze dan langsbrengen tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Poorthuis, Kerkstraat 28 in Baarn. Daar worden ze, coronaveilig, ingepakt. De KoekjesExpress gaat rijden tussen 15.00 en 17.00 uur.

Lokaal-O is een collectief van initiatieven op sociaal, maatschappelijk en cultureel terrein. Vanwege de lockdown is de ontmoetingsruimte momenteel gesloten. Contact: info@lokaal-o.nl, www.lokaal-o.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie