ZINGEN MAAKT JE BLIJ
ZINGEN MAAKT JE BLIJ BAARNS MANNENKOOR

HEEL BAARN ZINGT

14 april 2024 om 10:45 Activiteiten Deel je nieuws

Het afgelopen jaar zijn er, door verschillende redenenen, maar liefst twee koren gestopt In Baarn. Een groot gemengd koor en een dameskoor (dat ruim zestig jaar actief was in Baarn). Ook is er al vele jaren geen kinderkoor meer in Baarn. Het BAARNS MANNENKOOR heeft zich daarom ten doel gesteld om iedereen in Baarn (weer) aan het zingen te krijgen dit jaar met het thema HEEL BAARN ZINGT. 

Op zaterdag 15 juni wordt, speciaal voor vaderdag, een optreden verzorgd in het Centrum van Baarn waarbij iedere man in Baarn wordt uitgenodigd voor een gratis “workshop zingen” op maandagavond 17 juni. Een mooi vaderdagcadeau. Op 13 oktober is er een concert van het Baarns Mannenkoor in de Speeldoos. Met als titel “It’s Amazing” wordt aan de hand van 23 liederen de muziekgeschiedenis van Amerika vertelt. Een aantal nummers zullen als gemengd koor worden gezongen. Daarvoor wordt speciaal een projectdameskoor samengesteld. Iedereen kan zich opgeven voor dit unieke project. De repetities starten op 24 juni. 

En tot slot zijn de kinderen aan de beurt tijdens een groots Kerstconcert. Onder leiding van Kelly Timmer en Jolijn van der Pol wordt op zondagmiddag 8 en 15 december geoefend om op 22 december mee te kunnen doen aan het Kerstconcert “Jingle Bell Rock”. Heb je zin om mee te doen of weet je iemand? Je kunt meer informatie lezen en je opgeven op de site van het Baarns Mannenkoor www.baarnsmannenkoor.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie