zondagse lunch
zondagse lunch Lokaal-O

Lokaal aan Tafel: zondagse lunch op 18 februari

11 februari 2024 om 19:00 Activiteiten Deel je nieuws

Kom genieten van een verrassende lunchmaaltijd in een gezellige en ontspannen sfeer op 18 februari bij Lokaal-O in het Poorthuis, Kerkstraat 28, van 13 tot 15 uur.

Het aantal deelnemers is maximaal 30. Aanmelden t/m de vrijdagavond vóór de lunch via info@lokaal-o.nl of bij Marjo, bel of app: 06-36312747.

Kosten 3,50 euro, ter plekke te betalen (kinderen t/m 12 jaar gratis). 

Wie iemand blij wil maken die graag mee wil eten maar de bijdrage niet kan betalen, kan dit aangeven bij de reservering.

Voor volgende lunches coördinator(en) gezocht!

De meeste vaste lunchers, koks en helpers zien hierna heel graag een vervolg, maar dit is alleen mogelijk als we mensen kunnen vinden die de coördinatie op zich willen nemen.

Er zit wat werk in de voorbereiding en het op de zondag van de lunch aanwezig zijn van 10.30 tot 15.30 uur (zelf koken hoeft niet).

Het mooist zou zijn als we hiervoor twee enthousiastelingen kunnen vinden, dan is het voor ieder eens per maand een klus.

Voel je ervoor om deze succesvolle en gezellige activiteit als coördinator op je te nemen? Laat het ons snel weten via info@lokaal-o.nl  Een uitgebreide werkomschrijving, een goede overdracht en alle steun van het bestuur en de Lokaal-O makers zijn gegarandeerd!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie