De acteurs en actrices van Marmelijn.
De acteurs en actrices van Marmelijn.

Marmelijn gaat nieuwe seizoen in

3 september 2017 om 12:56 partnercontent

BAARN - Jeugdtheaterschool Marmelijn start in de derde week van september weer met nieuwe lessen op het gebied van toneel en musical.

De jeugdtheaterschool biedt toneel en musicallessen aan kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar in Baarn en omstreken. De spelers van Marmelijn komen uit Baarn, Soest, Bunschoten, Eemnes, Hilversum en Amersfoort.

Toneelspelen en theatermaken heeft iets magisch. Theatermaker Marc van Driel: "Je gaat een heel seizoen samen met je groep acteren, je vergroot je zelfvertrouwen en maakt samen een prachtige voorstelling. Het gaat vooral om spelplezier. Daarnaast leer je ook wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theatervoorstelling, zoals licht, geluid, muziek, decor, kostuums en grime. Ook leer je in workshops van alles over filmacteren, zwaardvechten en djembé."

Klassen

Voor de allerjongste spelers biedt Marmelijn de Speelklassen. "In de Speelklassen maak je op speelse wijze kennis met toneelspelen en natuurlijk maak je ook een voorstelling die je in de Theaterzaal van Theater de Speeldoos zult opvoeren. Daarnaast biedt Marmelijn ook Toneelklassen en Musicalklassen. In de Toneelklassen leer je nog meer over acteren en in de Musicalklassen krijg je les in zang, dans en spel. Alle klassen spelen hun eigen voorstelling in Theater de Speeldoos tijdens de Marmelijnweekenden. Tijdens de lessen krijg je ook workshops aangeboden, zoals djembé, theatersport, zwaardvechten/schermen, circusacteren, filmacteren en grimeren."

Wie zich nu inschrijft krijg twee bioscoopkaarten van Theater de Speeldoos cadeau. Marmelijn is ook te vinden op het Cultureel Festival op 2 september en verzorgt daar twee open lessen. Op woensdag 6 september vindt er een gratis open les plaats, onder leiding van docente Mireille Verheyen, in Theater de Speeldoos van 15.30 tot 17.00 uur.
Kijk voor meer informatie, vragen en inschrijvingen op de website van Jeugdtheaterschool Marmelijn www.marmelijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie