Afbeelding

Gratis kennismaking met Jeugdtheaterschool Marmelijn

23 juni 2016 om 09:48 partnercontent

BAARN - Wekelijks leven vele kinderen en jongeren zich uit in verschillende soorten toneel- en musicallessen van JTS Marmelijn. Woensdag 29 juni organiseert de jeugdtheaterschool een gratis theaterworkshop in Theater de Speeldoos Baarn. Kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar zijn van harte welkom eens kennis te maken met het theatervak.

Wat zijn de basisemoties? Welke 'elementen' worden gebruikt in theater? Hoe kun je improviseren en goed samenspelen? Deze facetten komen langs in de proefles op 29 juni, als ook enkele tips voor concentratieoefeningen. Theaterdocenten Marc van Driel en Pascal van Doorm geven de gratis proefles van 15.30 - 17.30 uur in het Baarnse theater, de vaste leslocatie van Marmelijn.

Inschrijven voor de workshop kan via info@marmelijn.nl of kijk op www.marmelijn.nl.

In toneel-, theater- en musicalklassen krijgen de spelers vanaf september les, waarin ze uiteindelijk toewerken naar een grootse eindvoorstelling in Theater de Speeldoos Baarn. Dit weekend staan de laatste eindvoorstellingen gepland op 24 en 25 juni. Het speelschema is te vinden op www.marmelijn.nl. Kaarten zijn nog verkrijgbaar vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa in Theater de Speeldoos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie