Afbeelding

De Smaak van Echt bestaat 9 jaar

9 januari 2016 om 10:25 partnercontent

BAARN - Op 26 januari bestaat de Baarnse Natuurwinkel De Smaak van Echt 9 jaar en viert dit met een feestweek van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 januari. Op deze dagen is iedereen van harte welkom om een eigen biologisch appelgebakje, een appelgerecht, appelschilderij, appelbeeld, appelbreisel of een andere appelcreatie langs te brengen, te laten proeven of tentoon te stellen. De winkeliers, Toos en Heleen, trakteren deze dagen zelf ook hun klanten op... appeltaart.

Naast het proeven, bekijken en misschien wel kopen van wat er tentoongesteld wordt tijdens de feestweek, zijn er verschillende activiteiten in de winkel. Op woensdag (27 januari) is vanaf 14 uur natuurvoedingskundige Renate van Leijen aanwezig voor advies en met iets lekker gezonds om te proeven. Zij heeft met NaturalFIT een eigen praktijk als voedingsdeskundige en bewegingscoach. Met gezond eten én natuurlijk bewegen coacht zij bij verantwoord afvallen en om van andere gezondheidsklachten af te komen. In de winkel geeft zij u advies op maat over verse producten, gezonde recepten en ingrediënten. Tevens kunt u bij haar een afspraak maken voor een gratis proefles of kennismakingsgesprek.

Op zaterdag 30 januari is er vanaf 11 uur een Seitan Proeverij van Bertyn. Zij maken 100% biologische seitan (wat vrij vertaalt "gemaakt van eiwitten" betekent) van Europees speltmeel en Manitoba tarwe. Benieuwd naar een vegetarisch hapje? Kom proeven in de winkel. Terrasana, leverancier van Japanse producten, is er die dag ook vanaf 11 uur met een Proeverij uit het Verre Oosten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie