Afbeelding

Winter Village terug in Baarn

4 januari 2016 om 15:21 partnercontent

Het in 2015 oergezellige Winter Village Baarn gaat dit jaar op herhaling. Van 9 januari tot en met 14 februari duurt het schaatsfeest, dat noodgedwongen van de Nieuw Baarnstraat naar de Pekingtuin is verplaatst. Er zijn activiteiten voor jong en oud uit Baarn en omliggende gemeenten. Zaterdag 9 januari om 13 uur is de officiële opening, omlijst met een optreden van de Nederlandse zanger Dries Roelvink.

De kunstijsbaan in de Pekingtuin zal in de ochtenden open zijn voor het schoolschaatsen. De jeugd krijgt de gelegenheid schaatstrainingen te volgen. De sfeervolle ruimten rond de ijsbaan en de ijsvloer nodigen uit voor kinderpartijtjes. De organisatie denkt verder aan een ijshockeycompetitie, een stille icedisco, ladiesnight, e.d. Sonny's piano's treedt op.

Het sfeervolle 'Restaurant Winter Village' beschikt over ruim 90 zitplaatsen. Overdag kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie, chocolademelk met slagroom, een overheerlijke lunch of een lekker glas warme glühwein. Dagelijks om resp. 17.00 en 19.30 uur is het restaurant exclusief beschikbaar voor diner.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie