De brandweer sneed het het dakleer in stukken en haalde het naar beneden.
De brandweer sneed het het dakleer in stukken en haalde het naar beneden. Caspar Huurdeman

Lentestorm zorgt voor schade in Baarn

11 maart 2021 om 14:43 Overig

BAARN De lentestorm heeft op meerdere plekken voor schade gezorgd in Baarn. Op donderdag 11 maart blies de storm het dakleer van een dakkapel eraf, een stam van een boom legde het loodje en een auto raakte zwaar beschadigd.

Rond lunchtijd waaide het dakleer van een dakkapel van een woning op de Oosterstraat. Het dakleer van rond de 15 vierkante kwam aan de andere kant van het dak weer naar beneden. De brandweer sneed het dakleer in stukken en haalde het naar beneden.

De stam van een boom scheurde af op de hoek van de Ferd Huycklaan. Op vijf meter hoogte scheurde de stam doormidden. Baarnse firma van Es heeft de boom kort gezaagd. De gemeente verwijderd later de takken van het wegdek.

Op de parkeerplaats achter restaurant de Lage Vuursche aan de Karnemelkseweg viel en boom en een lantaarnpaal op een vrij nieuwe Volvo. Door de schade aan de dakrand van de auto zal deze waarschijnlijk total loss zijn. De gemeente verwijderde de boom waarna een berger het wrak ophaalde.


Op de parkeerplaats achter restaurant de Lage Vuursche (Karnemelkseweg) viel een boom en een lantaarnpaal op een vrij nieuwe Volvo. - Caspar Huurdeman

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie