Afbeelding
Caspar Huurdeman

Bizarre steekpartij in Baarn leidt tot zwaargewonde rottweiler, met spoed naar ziekenhuis (Update: verdachte meldt zich bij politie)

18 februari 2024 om 10:23 Overig

BAARN Aan de Zandvoortweg in Baarn ontstond vanochtend een bizarre situatie. Twee mannen, beide met hond, raakte vermoedelijk in gevecht met elkaar dat leidde tot een steekincident. Daarbij raakte een van de honden, een rottweiler zwaargewond.

De eigenaar van de rottweiler raakte gewond aan zijn hand. Wie er gestoken heeft en waardoor de man gewond raakte aan zijn hand is nog niet duidelijk.

De man met de rottweiler is naar zijn huis aan de Zandvoortweg gelopen en heeft de hulpdiensten opgeroepen. De politie en de dierenambulance en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Na behandeling van de hond door ambulancepersoneel werd besloten om de  rottweiler met spoed in de gewone ambulance en onder politiebegeleiding naar de faculteit van de Universiteit van Utrecht te vervoeren.

De tweede man met de andere hond, een Golden Retriever, heeft zich inmiddels gemeld bij de politie. De politie meldt op X dat het blijkt te zijn gegaan om een vechtpartij tussen twee honden die uit de hand is gelopen. Waarbij de emoties hoog opliepen en eigenaren hun eigen honden wilden redden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie