E-bike onder vrachtwagen in Baarn, ernstig letsel.
E-bike onder vrachtwagen in Baarn, ernstig letsel. Caspar Huurdeman

Politie zoekt tips over ernstige aanrijding Javalaan in Baarn

28 september 2023 om 17:25 Ongeval

BAARN Op de kruising Javalaan-Bosstraat-Oosterstraat is gistermorgen rond 10.30 uur een vrouw van 79 jaar op een e-bike aangereden door een vrachtwagen. De vrouw is met ernstig letsel aan haar been met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De kruising was wegens politieonderzoek zo’n zes uur lang gesloten. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) deed uitgebreid onderzoek naar de toedracht, maar is nog op zoek naar getuigen.  

TIPS De politie doet via de website politie.nl een oproep voor tips. ‘Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u het slachtoffer zien fietsen voor het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 is het verzoek. Ook mensen die camerabeelden hebben van de omgeving van de aanrijding, wordt gevraagd deze te uploaden via het tipformulier op de website.

GROEN LICHT De containerwagen wilde gistermorgen vanuit de Bosstraat rechtsaf de Bosstraat in. De E-bike reed vanuit de Bosstraat vermoedelijk rechtdoor de Oosterstraat in. Beide kregen bij de kruising tegelijk groen licht om hun weg te vervolgen. Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw op de E-bike onder de afslaande vrachtwagen terecht. De kruising bleef nog urenlang afgesloten vanwege het onderzoek door het Forensische recherche-team verkeer van de politie. De kruising staat in Baarn bekend als gevaarlijk.

Meer informatie: www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/september/03-ernstige-aanrijden---bosstraat-javalaan---baarn.html

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie