Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. Politie

Twee Baarnaars aangehouden vanwege handelen in harddrugs

3 maart 2021 om 17:20 Misdaad

BAARN De politie heeft woensdag twee verdachten op verdenking van het dealen in harddrugs gearresteerd. Het gaat om twee Baarnaars van 22 en 24 jaar oud. Ook een klant, een 52-jarige inwoner van Soest, is gearresteerd. 

Naar aanleiding van binnengekomen informatie had de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld naar een telefoonnummer dat veelvuldig gebruikt werd voor het bestellen en leveren van drugs in Soest en omgeving. 

DRUGSTRANSACTIE Tijdens een observatie in Soest zagen agenten hoe een persoon contact zocht met één van de twee Baarnse verdachten. De manier waarop dit gebeurde, leidde volgens de politie tot het vermoeden dat er drugs werd verhandeld.

Na de waarneming van de mogelijke drugstransactie werd eerst de 52-jarige koper gearresteerd. Een van de twee Baarnse verdachten, de 22-jarige, werd kort daarna aangehouden. Hij was in het bezit van een hoeveelheid harddrugs en contant geld.

Aansluitend vielen agenten binnen in woningen in Soest en Baarn. Hierbij werd een derde verdachte, de 24-jarige Baarnaar, gearresteerd. In de woning in Soest werden goederen aangetroffen die het vermoeden versterkten dat de verdachten dealden in drugs. De verdachten zijn ingesloten, meldt de politie.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie