TOV klaar voor de herstart

28 jan 2022, 20:12 Voetbal
Caspar Huurdeman
Archieffoto: Ook voor TOV wordt de competitie hervat.
Archieffoto: Ook voor TOV wordt de competitie hervat.

BAARN Na ruim twee maanden zonder voetbal lonkt de herstart van de competitie aankomend weekend. Dat geldt ook voor TOV. We spreken met hoofdtrainer Maurice van der Wilt over de situatie.

Pjotr Pos

TOV staat weer op het trainingsveld. ,,We zijn weer lekker bezig geweest afgelopen twee weken. Eerst nog een training dat we in tweetallen moesten werken. Daarna veranderden gelukkig de maatregelen en mochten we weer groepsopdrachten uitvoeren.’’

AANPASSEN ,,Dat we alweer in tweetallen gingen trainen, dat deden we omdat we echt weer het gevoel hadden dat we weer wat wilden doen. Het was niet ideaal maar we deden wat mogelijk was. De trainingsonderdelen moest je wel wat aanpassen met de restricties. Maar dat viel voor mij p..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.