Afbeelding
Henk van der Molen

Gezellig familietoernooi BC Inside ‘82

25 april 2022 om 07:57 Overig

BAARN Op eerste paasdag verzamelden zestien ‘koppels’ zich in racketcentrum De Geeren voor het jaarlijkse familietoernooi van Badminton Club Inside ‘82. Vanwege de coronaperikelen kon dat de afgelopen twee jaar geen doorgang vinden, maar nu mocht en kon het weer.

BC Inside ’82 leden hadden familieleden of vrienden enthousiast gekregen om op deze zonnige eerste paasdag de sporthal in te gaan om te gaan badmintonnen.

Om iedereen niet te lang binnen te houden werd het aantal wedstrijden beperkt tot drie, waarna er prijzen werden uitgereikt door toernooileider Herman Melman. Als poulewinnaars konden we feliciteren: Theo en Joep, Miquel en Maurice, Saar en Kees, Annabel en Mica. De prijswinnaars werden vervolgens door het lot bepaald. Dit waren: Mike en Tessa, Maurice en Miquel, Pien en Karlijn.

Daarna werd er door enthousiaste deelnemers nog verder gebadmintond of getennist. De meesten gingen echter via de bar met een drankje en hapje in de zon op het terras nagenieten van de sportieve prestaties.

Wie interesse heeft om te badmintonnen, kan kijken op www.bcinside82.nl of mailen naar info@bcinside82.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie