Dit is toch heerlijk!
Dit is toch heerlijk! Foto: Sabine Joosten

Roeien en/of zeilen misschien iets voor jou? Je bent van harte welkom op de open dag bij BWV de Eem op 23 maart!

27 februari 2024 om 08:53 Overig Deel je nieuws

Onze Baarnse Watersportvereniging de Eem organiseert op zaterdag 23 maart van 11:30 tot 13:30 uur een open dag. Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken met de vereniging en het roeien en zeilen op de prachtige rivier de Eem! 

Op de open dag zijn tal van activiteiten gepland, waaronder demonstraties van roeien en zeilen op de Eem, rondleidingen over de vereniging en natuurlijk de mogelijkheid om zelf in een roei- en/of zeilboot te stappen. Er zijn ervaren instructeurs aanwezig die je alles willen laten zien en je vragen graag beantwoorden. 

BWV de Eem is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Onze vereniging biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel recreatieve als competitieve roeiers en zeilers. Daarnaast organiseren we het hele jaar door diverse activiteiten, zoals toertochten, wedstrijden en gezellige bijeenkomsten.

Wist je dat zowel roeien als zeilen geschikt is voor sporters van alle leeftijden en dat je ook zonder ervaring direct kan beginnen? En lijkt het je fijn om buiten actief te sporten?

Kom dan op zaterdag 23 maart naar onze open dag om de sfeer te proeven. We verwelkomen je graag op onze vereniging aan de August Janssenweg 42 in Baarn. 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.bwvdeeem.nl. Meld je aan via welkom@bwvdeeem.nl. Graag tot 23 maart!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie