Afbeelding
Photo by ismael Traore on Unsplash

Het nut van een partytent

1 december 2022 om 10:11 Partnercontent

Een partytent kun je aanschaffen om verschillende redenen. Zo kan de tent bescherming geven tegen allerlei soorten weersomstandigheden, dienen als feestlocatie voor bijvoorbeeld je bruiloft of extra privacy bieden. Ook kun je met een partytent een statement maken op het gebied van styling en gebruiken als serveerplek voor eten en drinken tijdens feestjes. VidaXL biedt je een ruim aanbod aan partytenten in diverse stijlen en materialen. 

Bescherming tegen de zon

Als je in de tuin extra bescherming tegen de zon wilt, dan kan een partytent een perfecte uitkomst bieden. Ga voor een open partytent om de ergste zonnestralen op het heetst van de dag te weren of kies voor een tent met zijkanten voor de maximale hoeveelheid schaduw. Heb je niet genoeg ruimte in je tuin, op je balkon of op het dakterras dan kun je er ook voor kiezen om een parasol of zonnescherm aan te schaffen in bijvoorbeeld een witte, beige of zwarte kleur. 

Opslagplaats voor hapjes en drankjes

Geef je regelmatig een feestje in de tuin of organiseer je een barbecue voor familie en vrienden? Dan kan het handig zijn om een partytent op te zetten. Zo heb je het eten en drinken mooi bij de hand en hoef je niet telkens naar binnen te lopen om je gasten te serveren. 

Partytent doet dienst als feesttent 

Heb je binnen niet genoeg ruimte voor alle feestgangers en feest je graag tot in de late uurtjes? Zet dan een partytent in de tuin of op je terras. Zo ben je ervan verzekerd dat kou en regen geen kans krijgen om je feestje te verpesten en kun je ongestoord feesten. 

Privacy

Zeker een partytent met dichte zijwanden kan een extra stukje privacy geven. Zo kun je dankzij de tent bijvoorbeeld een afscheiding maken tussen jouw tuin en die van de buren of tussen je tuin en de straatkant. Op deze manier voorkom je dat ongewenste bezoekers zomaar bij je naar binnen kunnen kijken. 

Versiering van je tuin

Met een partytent in je tuin kun je zorgen voor extra sfeer en aankleding. Zeker als je een tent kiest die past bij de rest van de tuinmeubelen, kunnen ze samen zorgen voor een mooi geheel. Ga voor rustige tinten zoals wit, beige en crème of maak een statement met opvallende kleuren als blauw of rood. Met een paar leuke planten die je aan het frame hangt stijl je je buiten woonkamer helemaal af. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie