Afbeelding
Foto: Unsplash

De Intex ultra XTR zwembad 549 x 274 x 132: ideaal voor de hele familie

22 februari 2022 om 16:39 Partnercontent

Er zijn maar weinig mensen die een zwembad in de tuin helemaal niet zien zitten. Het is natuurlijk ook heerlijk om gewoon in je eigen tuin een duik te kunnen nemen. Zeker voor kinderen is dat fantastisch. Lekker spelen met vriendjes of vriendinnetjes in de zomer. Voorheen was dit voor de meeste mensen niet weggelegd, omdat een zwembad een redelijk budget en een grote tuin vroeg.

Met de opkomst van kwalitatieve en grote opzetzwembaden is dat wel veranderd. Tegenwoordig kan eigenlijk iedereen met een beetje ruimte in de tuin het permitteren om een zwembad te nemen. Een van de bekendste merken op dit gebied is Intex. Zo hebben we bij de Zomerspecialist het Intex Ultra XTR zwembad 549 x 274 x 132 cm. Hieronder lees je hier meer over!

Een ideaal zwembad

Met dit zwembad van Intex haal je een stabiel, stevig, duurzaam en luxe Intex zwembad in huis. Je kunt hier jarenlang mee vooruit en het staat garant voor groot plezier. Bij dit bad krijg je ook altijd een zandfilterpomp en andere accessoires bijgeleverd. De stevigheid en kwaliteit is een van de grootste pluspunten van dit zwembad. Dit zwembad bestaat allereerst uit een ovale buizen constructie. Bij deze variant is ook de binnenkant van de buizen gepoederd, waar bij de andere zwembaden vaak alleen de buitenkant is gedaan. Hierdoor is ook de binnenkant van alle buizen bestand tegen roest. Deze constructie zorgt voor een zeer stabiele basis die alle golfbewegingen van het water prima kan opvangen. Daarnaast is ook de liner van hoge kwaliteit. Deze bestaat uit 3 lagen, waaronder 2 pvc lagen. Wanneer je op zoek bent naar een zwembad waar je meerdere zomers lang van kan genieten, is dit een prima optie. Daarbij komt dan ook nog eens de luxe uitstraling.

Accessoires die je erbij krijgt

Een zwembad alleen is natuurlijk niet genoeg. Daarom wordt dit zwembad van Intex compleet geleverd met pomp en andere accessoires. Dit is één pakket, je kan dus niet alleen het zwembad kopen. De zandfilterpomp zorgt voor een perfect schoon zwembad, op een effectievere manier dan een pomp met cartridges. Verder krijg je er uiteraard een Intex zwembadtrap bij geleverd, zodat je altijd makkelijk in en uit het zwembad kan. Hierbij gaat het dan om een veiligheidstrap. Bij deze variant krijg je daarnaast ook nog een Intex grondzeil, zodat de onderkant is beschermd en het zwembad aan de buitenkant ook schoon blijft. Dit scheelt je werk tijdens het opbergen. Tot slot krijg je een Intex afdekzeil, dat is gemaakt voor dit zwembad. Zo houd je veel vuil buiten het zwembad en koelt het zwembad in de nacht minder snel af.

Het opzetten van het zwembad

Elk jaar zal het zwembad natuurlijk opnieuw moeten worden opgezet. Je wilt hier niet al te lang mee bezig zijn, en het liefst heb je ook dat dit niet te ingewikkeld is. Dat is met dit zwembad zeker ook niet het geval. Je kan de Ultra Frame dankzij een innovatief ontwerp heel makkelijk en snel opzetten. Het enige wat je hoeft te doen is de bijgeleverde instructies volgen. Eigenlijk bestaat het opzetten maar uit drie stappen. Je zoekt een mooie plek uit, spreid hier een grondzeil en legt de onderdelen klaar. Vervolgens zet je de constructie in elkaar en maak je ook de liner vast. Je sluit de pomp aan en het zwembad is klaar om gevuld te worden. Tot het vullen zal het proces ongeveer een uur in beslag nemen.

Uiteraard kun je voor dit zwembad terecht bij De Zomerspecialist. Ook voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie