Veel schade bij ongeval N234 Biltseweg.
Veel schade bij ongeval N234 Biltseweg. Caspar Huurdeman

Veel schade bij ongeval N234 Biltseweg

22 maart 2023 om 13:44 Ongeval

BAARN Even voor het middag uur ontstond er een fors ongeval op deze provinciale weg N234 Biltseweg tussen Baarn en Soest ter hoogte van het Spiehuis. Vanuit Baarn gezien wilde een automobilist net voorbij de twee bochten en voorbij het Tinq tankstation linksaf een oprit oprijden. 

De bestuurder van een auto die in de richting Bilthoven reed, wilde linksaf een inrit inrijden en sorteerde voor. De bestuurder van een achterop komende auto wilde hem rechts voorbij, raakte hem aan de achterkant en kwam plotseling tot stilstand.

De bestuurder van de volgende auto kon niet meer tijdig remmen en botste in volle vaart achterop de inhalende auto die stil was komen te staan. Beide auto’s werden zwaar beschadigd. 

De voorste afslaande auto liep lichte schade op, de twee daarachter raakten zwaar beschadigd. Alle inzittenden zijn gecheckt door ambulancepersoneel. Een inzittende klaagde over pijn in de nek. Zij werd nagekeken door een ambulancier maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Alle andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Gedurende een uur is de provinciale weg over één rijbaan open geweest. Daardoor ontstonden lange files. Die losten enigszins op toen de politie het verkeer gedurende de afhandeling van de aanrijding over één rijbaan leidde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie