Het 45+ KiKa team van TOV
Het 45+ KiKa team van TOV Sjaak Hoogendoorn

Voetbalteam zet zich in voor KiKa

1 december 2021 om 17:17 Sport Deel je nieuws

BAARN Bij voetbalvereniging TOV heeft het vrijdagavond 7-tegen-7 seniorenteam zich voorgenomen dit seizoen te voetballen voor KiKa. De groep van 13 enthousiaste voetballers met hun twee coaches, Gert en Nonno, zijn begin van dit voetbalseizoen gestart met de KNVB vrijdagavondcompetitie (35+/45+). Teams uit de regio voetballen eens in de 3 weken op vrijdagavond tegen elkaar op een half veld. Zonder de wekelijkse weekendverplichting biedt de KNVB zo de mogelijkheid deze sport voor senioren nog lang te kunnen beoefenen.

Het 45+ team van TOV wilde naast de ontspanning van het met elkaar sporten zich ook hard maken om dit seizoen voor een goed doel aan de slag te gaan. Daarom hebben zij gezamenlijk gekozen voor stichting Kinderen Kankervrij, KiKa. Een sponsor ondersteunde dit initiatief en heeft het volledige team voorzien van een compleet nieuw voetbaltenue met sporttassen en sweaters. Natuurlijk met het logo van Kika groots geprint. “We zijn ontzettend trots dat wij als team samen ons hard maken voor zo’n fantastisch goed doel als KiKa”, aldus voorzitter en teamspeler Martijn Geurts.

Wanneer het team thuis op TOV zijn wedstrijden speelt wordt met een KiKa collectebus rondgegaan bij de toeschouwers en prijkt de vlag van KiKa hoog in de masten. Ook is dit TOV team, in samenspraak met KiKa, al druk bezig met het organiseren van een seizoens afsluitende benefietavond in mei waarover binnenkort meer in de media bekend wordt gemaakt.

Wil jij dit team ook steunen in haar doelen? Een actiepagina via KiKa is aangemaakt waar je alle acties van dit voetbalteam kan volgen en de actuele stand van alle donaties kan volgen. www.actievoorkika.nl/vrijdagavond-voetbal-op-tov.

Wil jij ook een keer meevoetballen bij dit 45+ team (M/V) of bij één van de twee 35+ teams? Stuur een bericht naar info@tov-baarn.nl. Je kan je natuurlijk ook met een volledig eigen team van vrienden en/of buren aanmelden. Wij zorgen dat je in de competitie van de KNVB wordt opgenomen. Vragen of meer info? Ga naar www.tov-baarn.nl/7x7 of bel met de wedstrijdsecretaris van de vrijdagavond competitie via 06-38311508.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie