Het studieorkest van Crescendo verzorgt zondagmiddag 21 november een matineeconcert in het Huis van Eemnes.
Het studieorkest van Crescendo verzorgt zondagmiddag 21 november een matineeconcert in het Huis van Eemnes. Crescendo

Concert orkest Crescendo

20 november 2021 om 07:32 Muziek

BAARN/EEMNES Het studieorkest van Crescendo verzorgt zondagmiddag 21 november een matineeconcert in het Huis van Eemnes. Medewerking wordt verleend door het clarinetchoir en het slagwerkensemble van Crescendo.

Na een buitenconcert in de Pekingtuin op 10 juli hebben de verenigingsonderdelen van Crescendo na de zomer de repetities gelukkig weer hervat zonder coronabeperkende maatregelen. Dat betekent dat voor het eerst sinds maart 2020 er weer met voltallige orkesten gerepeteerd kan worden.
Er staat nu een concert gepland voor zondagmiddag 21 november, aanvang 14.30 uur. Dan speelt het studieorkest onder leiding van Bastiaan Uijl. Het studieorkest telt 25 muzikanten en bestaat uit leerlingen die het muziekdiploma A hebben gehaald en uit gevorderde muzikanten die een tweede instrument bespelen. Een enthousiast gezelschap dat wekelijks repeteert aan een programma. Op 21 november spelen ze een gevarieerd programma met onder andere Anastasia, Lord of the Rings en Radar Love.

Het clarinetchoir is één van de ensembles binnen Crescendo en bestaat uit besklarinetten, een alt-, es-, en een basklarinet. Op het programma staat Caprice for clarinets, Rikudim en Mozart Magic Flute. Ook het clarinetchoir staat vandaag onder leiding van Bastiaan Uijl.

Het slagwerkensemble bestaat uit gevorderde slagwerkers die op melodische en ongestemde slagwerkinstrumenten speelt. Onder leiding van Jaap Firet repeteert dit ensemble tweewekelijks op de zondagmiddag. Op het programma staat onder andere La Valse D’Amelie, Jackson’s Groove en Danza Italiano.

Kaarten voor dit concert (10 euro; kinderen tot 13 jaar 5 euro) graag vooraf reserveren via www.crescendobaarn.nl. U ontvangt vervolgens de toegangskaart in de mail.

Binnen alle onderdelen van Crescendo is plaats voor beginnende en gevorderde muzikanten. Interesse om ook (weer) muziek te maken? Kom dan eens kijken en luisteren op een repetitieavond. Zie www.crescendobaarn.nl

Het Huis van Eemnes is te vinden aan de Noordersingel 4 in Eemnes. Het theater is verplicht de geldende coronamaatregelen te hanteren. Dat betekent dat bij de ingang van het huis van Eemnes uw coronatoegangsbewijs gescand wordt.
Dat kan via de CoronaCheck-app of een uitgeprinte versie via CoronaCheck.nl.
Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie