De Vorstelijke Jazz Avond is niet meer weg te denken uit het theater.
De Vorstelijke Jazz Avond is niet meer weg te denken uit het theater.

De Vorstelijke Jazz Avond is terug

23 september 2021 om 11:24 Muziek

BAARN De Vorstelijke Jazz Avond - die de afgelopen 10 jaar zo veel enthousiaste gasten trok - is niet meer weg te denken uit ons theater. De eerstvolgende avond is op 20 november. Deze avond is een reprise met nieuwe hoogtepunten uit de tijd van het memorabele Porgy and Bess. De nummers uit de opera zullen worden afgewisseld met nummers van Benny Colson en Cole Porter die songs componeerden die evergreens zijn geworden. Nu in prachtig omlijste arrangementen van Henk Meutgeert.

De bekende zangeres Marjorie Barnes zal deze avond nog meer inhoud geven. Geboren en getogen in New York trad zij op in vele Broadway Musicals en werkte zij met Frank Sinatra en Sammy Davis.

Peter Beets is uniek in de Jazzwereld. Hij wordt veel gevraagd buiten Nederland maar heeft altijd plaatsgemaakt om bij onze Vorstelijke Jazz Avond te kunnen optreden, vooral ook omdat het publiek zo motiverend en enthousiast meeleeft.

Vanaf 19.15 uur en in de pauze brengt de Jazz-O-Matic Jazzband weer een passende ode aan de Twenties.

De organisatie, Stichting Baarn Culturele Evenementen, bedankt Heleen Mendl-Schrama, zuster van Cees Schrama, voor haar steun om deze avond mogelijk te maken. Deze avond wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door Van Berkum Makelaars. De productie is wederom in goede handen bij Hans van der Heide.
De Vorstelijke Jazz Avond begint om 20.15 uur in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl/vorstelijkejazz en de theaterkassa voor 29,50 euro per kaart (excl. consumptie). Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie