Afbeelding
ZAKELIJK

Yoga ‘de Boom’ Baarn naar sfeervolle Stilteruimte Paaskerk

1 september 2021 om 17:15 Zakelijk

BAARN Yoga ‘de Boom’, inmiddels een begrip in Baarn, verhuist van de Blauwe zaal in theater de Speeldoos naar de Stilteruimte achter de Paaskerk.

Deze recent verbouwde, lichte en rustgevende ruimte, voorzien van vloerverwarming, goede ventilatie en sfeervolle verlichting, is bijzonder geschikt voor het geven van yogalessen.

Docenten Jacqueline, Irma en Willemengs zijn dan ook heel blij met deze ruimte, waarin zij vanaf september hun lessen zullen gaan geven.

Zij zijn al jarenlang gekwalificeerd yogadocent, hebben elk een eigen stijl van lesgeven, maar doen dat alle drie met evenveel inzicht, ervaring en liefde voor het vak.

De lessen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, met of zonder beperkingen. Een les bestaat uit houdingen (asana’s), ademoefeningen, momenten van meditatie en ontspanning. Er zijn veel oefeningen en er is dus ook een grote variatie in de lessen.

Je krijgt altijd wat je nodig hebt: soms leer je je grenzen te verleggen, soms ze juist te bewaken. Na de les voel je misschien een heerlijke rust of juist heel veel energie. ‘Yoga doe je voor jezelf’ is terecht de slogan van Yoga ‘de Boom’ Baarn, evenals ‘Yoga doe je met plezier’.

Er zijn lessen op verschillende dagen en tijden en je kunt altijd eerst een proefles nemen. De Paaskerk is gemakkelijk te bereiken en er is ook ruime parkeergelegenheid.

De lessen gaan van start in de 2e week van september.

Yoga ‘de Boom’ Baarn, Stilteruimte achter de Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a. Secretariaat voor info en aanmelden: info@yogadeboombaarn.nl, www.yogadeboombaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie